Restaurant

Helaas is ons restaurant tijdelijk gesloten. Wij zijn dagelijks vanaf 10:00 uur open voor een drankje of soepje TOGO.

Restaurant

U kunt ook bij ons genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Tijdelijk is op maandag en dinsdag de horeca alleen open voor koffie, drankjes en een kleine lunch.

 

Lunchkaart

Diner menukaart

Voorbeeld van ons 4 gangen menu

Terras

Het grote zonnige terras  ligt heerlijk rustig in de landelijke omgeving van Aarle-Rixtel, met zicht op de driving range en oefenarea.

Even genieten van een kopje koffie en heerlijke vlaai een glas vers geperste jus een lekker glas bier of uit onze eigen kruidentuin verse munt of een speciale kruiden thee.

Zowel in de zomer als in de winter is het aangenaam vertoeven op ons terras dat ruim 150 zitplaatsen biedt.

Serrekamer

In de mooie serre  kunt u hier ook in de winter heerlijk genieten  onder het genot van bijvoorbeeld een lekker speciaal biertje of een  hartverwarmende beker warme echte chocolademelk.  En op warme dagen is het heerlijk genieten met de glazen deuren open.

Laat u niet weerhouden als in de weekenden het parkeerterrein vol staat, de golfers zijn vaak in de baan en grote groepen gasten hebben plezier met activiteiten en dan is er toch volop plaats op het terras.

Wandelaars met honden zijn ook welkom, voor kinderen is er een speelweide met trampoline, klimrekken en glijbaantje voor de kleintjes.