Restaurant

Wij zijn dagelijks vanaf 11:00 uur geopend. Na een rondje golf of wandeling bent u welkom voor een drankje met iets lekkers erbij, om te lunchen en of borrelen. In het weekend kunt u ook bij ons dineren.

Vanaf 30 Oktober zijn we van maandag tm donderdag geopend van 11:00 tot 17:00

Het restaurant is dagelijks voor de lunch geopend, op maandag en dinsdag hebben wij een beperkte lunchkaart.

Voor diner kunt u reserveren voor vrijdag, zaterdag en zondag. in deze periode van het jaar hebben we ook enkele wildgerechten op de kaart staan.

Restaurant

EERLIJK HEERLIJK ETEN

Onze keukenbrigade heet u van harte welkom en laat u graag genieten van onze eerlijke en heerlijke gerechten. Ons eten wordt met zorg en liefde bereid en dat proeft u!

Het restaurant is voor diner alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Zowel onze golfende gasten als wandelaars en fietsers die een mooie tocht door de Peel of door het mooie buitengebied van Aarle Rixtel maken zijn van harte welkom om bij ons buitengewoon te genieten.

Om te reserveren kunt u bellen naar 0492 550871 of een e-mail sturen naar info@landgoeddenheikant.nl. We horen graag wanneer we u kunnen verwachten!

LUNCHEN IN AARLE-RIXTEL

Bijna alle dagen van de week ( behalve dinsdag, dan bieden we alleen een kopje soep voor de wandelaar of golfers) verder in de week bent u welkom van 12:00 tot 15:00 of 16:00 uur om te lunchen in Aarle-Rixtel.  Van een verse dagsoep met brood & boter tot een uitsmijter, salades of heerlijk belegd rustiek brood, u vindt het op onze lunchkaart.

Tijdelijk is onze keuken op dinsdag gesloten, de horeca is wel normaal geopend voor een koffie, een kopje soep of lekker drankje.

Ook voor een zakelijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan privacy, laat het ons even weten en wij reserveren een rustige tafel voor u.

ALLERGENEN & DIËTEN

Wij merken een groeiende vraag naar dieetmaaltijden van verschillende aard. Zo wordt er steeds vaker gevraagd om glutenvrije of lactosevrije maaltijden of maaltijden die passen in een proteïne-dieet of geschikt zijn voor mensen met diabetes. Misschien volgt u een dieet zonder suiker, of eet u geen vlees of vis of misschien wel veganistisch.

Natuurlijk willen we daar rekening mee houden. Laat u het ons op tijd weten, dan bereiden wij iets lekkers voor u. Wij hebben hiervoor geen speciale menukaart, maar wij bespreken graag persoonlijk met u wat de dagverse mogelijkheden zijn.

 

Terras

Het grote zonnige terras  ligt heerlijk rustig in de landelijke omgeving van Aarle-Rixtel, met zicht op de Driving range en oefenarea.

Even genieten van een kopje koffie en heerlijke vlaai een glas vers geperste jus een lekker glas bier of uit onze eigen kruidentuin verse munt of een speciale kruiden thee.

Het is aangenaam vertoeven op ons terras dat ruim 150 zitplaatsen biedt.

Serrekamer

In de mooie serre  kunt u hier ook in de winter heerlijk genieten  onder het genot van bijvoorbeeld een lekker speciaal biertje of een  hartverwarmende beker warme echte chocolademelk.

Laat u niet weerhouden als in de weekenden het parkeerterrein vol staat, de golfers zijn vaak in de baan en grote groepen gasten hebben plezier met activiteiten en dan is er toch volop plaats op het terras.

Wandelaars met honden zijn ook welkom, voor kinderen is er een speelweide met klimrekken en glijbaantje voor de kleintjes.