Voorjaars Golftoernooi 2021

Beste leden,

Op woensdag 14 april starten we met het “Voorjaarstoernooi 2021”.

Dit toernooi loopt t/m woensdag 21 juli en gaat over 15 wedstrijden, waarvan de uitslagen van de beste 10 wedstrijden meetellen voor de einduitslag
(SF-telling).

Er zijn een aantal nieuwe leden bijgekomen en voor hen is dit een mooie gelegenheid om andere leden beter te leren kennen en om in wedstrijdverband te spelen.

Inschrijving kan vanaf nu op E-golf4U voor éénmalig 17,50 euro.

We zullen proberen met het indelen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur voor de starttijd.

Bij “Opmerkingen” kun je aangeven of je liever vroeg- of wat later wil starten en met wie je samen vervoer deelt.

Zolang de terrassen nog niet open mogen gelden de volgende regels :

– We vragen je maximaal 15 minuten voor jouw starttijd aanwezig te zijn.

– De eerste flight start om 9:30 uur en daarna starten de volgende flights, steeds met een interval van 8 minuten.

– Nadat je jouw ronde hebt gespeeld wordt verwacht dat je nog maar maximaal 15 minuten blijft en is er tijd om een drankje ToGo te nemen.

– De uitslagen worden via e-mail bekend gemaakt en zijn natuurlijk ook op E-golf4u te zien.

– De prijzen worden de week erop uitgereikt.

Wanneer de omstandigheden het weer toelaten starten we weer volgens “Shotgun”.

Veel golfplezier en tot 14 april,

Ton Brouwers
Fred van der Putten

Deelname staat open voor alle clubleden van “Golfclub d’n Heikant” met speelrecht en minimaal (of is het maximaal) handicap 54 en club baanpermissie.

Er wordt iedere week een ronde van 9 holes gespeeld, deze is Qualifying.

Minimale deelname van 20 personen. Er wordt een eenmalig inschrijfgeld van € 17,50 gevraagd voor deelname aan het toernooi. Betaling voor aanvang van de eerste wedstrijd. Aanmelden voor de wedstrijd van de week tot dinsdag 20:00 uur via E-Golf4U

Op de speeldag zelf:

Voor de wedstrijd mag men geen gebruik maken van de baan. Driving range en chip- en putting area zijn wel beschikbaar. Winnaar: Om voor de (eind)prijzen in aanmerking te komen moet men aan minimaal 10 wedstrijden deelnemen. Mocht een wedstrijd niet doorgaan i.v.m. slechte terreingesteldheid dan geldt deze als een gespeelde wedstrijd bij de vaststelling van aantal deelnames. Deelname op basis van clubhandicap Puntentelling per individuele wedstrijd is op basis van Stableford. Per wedstrijd worden punten toegekend voor de nummers 1 tot 20 en wel respectievelijk 20 tot 1punt(en). Dus nummer 1 krijgt 20 punten, nummer 2 19 etc. Bij gelijk aantal Stableford punten krijgt men ook een zelfde aantal punten. Winnaar is degen met het hoogste aantal punten over de 10 best gespeelde wedstrijden. Er is een eerste prijs voor de hoogst eindigende heer en hoogst eindigende dame.

Per individuele wedstrijd is er een prijs voor de beste heer of beste dame.

Mochten er zich situaties voordoen waarin voorgaande niet voorziet dan beslist de wedstrijdleiding.