Voorjaars Golftoernooi 2020

 

 

 

 

 

Dit jaar is het voorjaarstoernooi door de late start in juni verlengt tot en met oktober. Ook nu gaat het weer om clubbinding, sociaal contact en naarmate het toernooi vordert ook het competitie element.

De laatste wedstrijd wordt gespeeld op 28 oktober en als afsluiting hiervan een gezellige borrel met een viergangen diner.

 

 

Alle wedstrijden beginnen om 10.00 uur.

Deelname staat open voor alle clubleden van “Golfclub d’n Heikant” met speelrecht en minimaal (of is het maximaal) handicap 54 en club baanpermissie.

Er wordt iedere week een ronde van 9 holes gespeeld, deze is Qualifying.

Minimale deelname van 20 personen. Er wordt een eenmalig inschrijfgeld van € 15,00 gevraagd voor deelname aan het toernooi. Betaling voor aanvang van de eerste wedstrijd. Aanmelden voor de wedstrijd van de week tot dinsdag 20:00 uur via E-Golf4U

Op de speeldag zelf:

Verzamelen: 09:30 uur voor inslaan, koffie etc.

Aanvang wedstrijd: 10:00uur

Prijsuitreiking: 12:30 uur

Voor de wedstrijd mag men geen gebruik maken van de baan. Driving range en chip- en putting area zijn wel beschikbaar. Winnaar: Om voor de (eind)prijzen in aanmerking te komen moet men aan minimaal 10 wedstrijden deelnemen. Mocht een wedstrijd niet doorgaan i.v.m. slechte terreingesteldheid dan geldt deze als een gespeelde wedstrijd bij de vaststelling van aantal deelnames. Deelname op basis van clubhandicap Puntentelling per individuele wedstrijd is op basis van Stableford. Per wedstrijd worden punten toegekend voor de nummers 1 tot 20 en wel respectievelijk 20 tot 1punt(en). Dus nummer 1 krijgt 20 punten, nummer 2 19 etc. Bij gelijk aantal Stableford punten krijgt men ook een zelfde aantal punten. Winnaar is degen met het hoogste aantal punten over de 10 best gespeelde wedstrijden. Er is een eerste prijs voor de hoogst eindigende heer en hoogst eindigende dame.

Per individuele wedstrijd is er een prijs voor de beste heer of beste dame.

Mochten er zich situaties voordoen waarin voorgaande niet voorziet dan beslist de wedstrijdleiding. Ton Brouwers en Willy van den Broek