Wedstrijdkalender 2020

Wedstrijdkalender 2020 Golfclub D’n Heikant

De Clubcompetitie begint op donderdagavond 2 April en eindigt op 10 September in totaal 24 wedstrijden waarvan de beste 18 wedstrijden meetellen voor de eindrangschikking.

De aanvang van starttijden varieert van 18.30 uur tot 19.30 uur zie hiervoor bij inschrijving in e-golf4u.

De voorjaarscompetitie begint op woensdag 25 maart en eindigt op 1 juli.

In totaal 15 wedstrijden waarvan de beste 10 wedstrijden meetellen voor de eindrangschikking.

De najaarscompetitie begint op woensdag 5 augustus en eindigt op 28 oktober.

In totaal 13 wedstrijden waarvan 10 beste wedstrijden meetellen voor de eindrangschikking.

Alle wedstrijden beginnen om 10.00 uur behalve de laatste wedstrijd van voor- en najaar namelijk om 13.30 uur waarbij dan 18 holes gespeeld worden.

De Funwedstrijden zijn op 19 februari (best ball ), 25 februari (carnavalesk golf), 18 maart (2 clubs wedstrijd) , 13 april 2e paasdag (36 slagen), 1 juni 2e pinksterdag (heilige geestige ) en 20 juni midzomernachtgolf .

De Fluitelaarcup is op vrijdag 13 maart en 13 november aanvang 13.13 uur.

De golfuitjes zijn op vrijdag 27 maart, 24 april, 29 mei 26 juni, 24 juli, 21 augustus, 25 september en 20 oktober.

Op zaterdag juni kun je inschrijven voor een toernooi voor alle deelnemers die in het bezit zijn van een vriendenpas. (dit geldt voor alle clubs aangesloten bij de vriendenpas).

Op zaterdag juli is er een golftoernooi de “Heikant Open “.

De data van de par3 competitie van maandag aanvang 10.00 uur en zaterdag aanvang 9.00 uur zijn nog niet bekend.

Dit zijn 6 wedstrijden gespeeld bij alle deelnemende clubs.

Wel wil ik alvast vragen wie interesse heeft om mee te spelen met deze competitie, enigste voorwaarden is dat je minimaal handicap 36 moet hebben.

Bij elke wedstrijd zijn 6 spelers nodig.

Laat via de mail willyvandenbroek@planet.nl weten of je interesse hebt en voor welke dag.

Graag spelers die alsnog een vriendenpas willen aanschaffen z.s.m. doorgeven i.v.m. het aanmaken van een vriendenpasapp.

In deze app kun je andere spelers uitnodigen om mee te gaan naar een andere golfbaan aangesloten bij de vriendenpas.

Uiteraard kun jij je ook uit deze app verwijderen.

De wedstrijdcommissie.