Overnachten en Golfen

Boerderij gastenkamer

 

In een van de mooiste kamers van de boerderij kunt u vanaf eind maart 2018 nu ook overnachten. Logeren in een langgevelboerderij in het mooie buitengebied aan de golfbaan, wie wil dat nou niet.

Na een sportieve dag, slapen in een heerlijke boxspring met luxe beddengoed en na een goede nacht in alle rust wakker worden. De boerderijkamer is sfeervol ingericht en alle benodigde comfort is aanwezig. U kunt beschikken over Wi-Fi, een flat screen TV, koffie en theefaciliteiten op de kamer.

De boerderij lig op Landgoed d’n Heikant, een mooie locatie met een 9 Holes golfbaan en restaurant. Gelegen tegen het natuurgebied “De Biezen” en de Esperloop.

De boerderijkamer is sfeervol ingericht en alle benodigde comfort is aanwezig. U kunt beschikken over Wi-Fi, een flat screen TV, koffie en theefaciliteiten op de kamer. De omgeving is prachtig met veel wandel- en fietsmogelijkheden en ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen op verschillende in de buurt liggende MTB routes.

Ontbijt

’s Morgens kunt u op uw kamer of het bijbehorende terras genieten van een heerlijk ontbijt, naar keuze kunt u na 10 uur, ook ontbijten in het restaurant.

Prijs € 80,00 per nacht  inclusief  ontbijt;                                                                                                                                                                     Voor het ontbijt staat in de koelkast op uw kamer, jus d’orange, kaas en vleeswaren, yoghurt en broodjes. Vrij door u te gebruiken. 

Inchecken graag tussen 14.00 uur tot 20.00 uur. Informeer ons even als u later denkt te arriveren.  Uitchecken graag voor 11:00 uur.

 

Golfen of leren golfen en Logeren

Overnachten in de boerderijkamer kunt u uitstekend combineren en genieten van bijv. een leuk weekendje met golfen, lunchen, borrelen en dineren.

Klik op  Golfclub voor de website van de golfbaan.

Vakantie en leren golfen   

Heeft u altijd al gedacht om te gaan leren golfen en wilt graag genieten van enkele dagen vakantie in een rustige omgeving, dan is dit uw kans. Neem contact met ons op over het behalen van uw baanpermissie en hcp 54, in bijv. 2 of 3 dagen voor € 150,00 p.p.  U kunt dan voor 2 personen privéles boeken.

 

Restaurant

Klik op Gasterij voor de website van het restaurant.